Home Over Webmasterstart
Over Webmasterstart

De start van Webmasterstart - Kevin Bisschops - 2002

De fundamenten voor webmasterstart gaan terug tot 2002 wanneer Kevin Bisschops een 'website gaat maken'. Alles begon als een site voor javascripts, al was volgens Kevin het gebrek aan updates dat de site eigenlijk een beetje de das omdeed. Andere projecten zoals websitekeuring.cjb.net waren voor Kevin interessanter en de focus verdween naar het nieuwe project. Niettemin was hij de webmaster wereld niet vergeten, en ging verder met webadvies.cjb.net, de voorloper van webmasterstart.nl.


Verandering

Webmasterstart.nl werd na een tijdje overgenomen door Bernd Lautenslager die de site verder uitbouwde met extra content en extra diensten voor de Nederlandse webmaster.


Met de overname en integratie van WvdWebdesign begin 2008, een grote Vlaamse webmaster site gerund door Wim Van Dessel, kwam voorlopig een einde aan de externe groei van Webmasterstart.

Vervolg

Daarna werd de site is onderdeel van de eigen media van Adforce het online communicatie agentschap dat webmasters ondersteunt in het uitbouwen van hun sites. In 2014 kwam Adforce in handen van Daisycon.


Momenteel wordt bekeken hoe de site beheerd zal gaan worden. Wil je iets weten, een bijdrage leveren of heb je een vraag, dan kan je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .