Home Promoot je site Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine OptimalisatieJe website bezoekersverkeer analyseren

Naast een server, een eigen domeinnaam en een website, is een uitgebreid analysesyteem voor je bezoekersverkeer een essentieel item wanneer je online actief bent .

Lees meer...
 
Afbeeldingen gebruiken als bron van bezoekers

Naast de gewone zoekfunctie kan je op elke zoekmachine ook specifiek op afbeeldingen zoeken. Deze functie wordt enorm veel gebruikt, en kan ingezet worden als een alternatieve manier om bezoekers op je website te krijgen.

Lees meer...
 
5 tips om keywords te kiezen

Wanneer je bewust je site wil optimaliseren  voor de zoekmachines,  is het belangrijkste werk het bepalen van de keywords. Door deze keywords voldoende te gebruiken zal je site een betere positie scoren in de zoekresultaten wanneer iemand er een zoekactie op uitvoert. In dit artikel geven we 5 tips bij het bepalen van jouw keywords.

Lees meer...
 
Je Pagerank beschermen met Nofollow

Blogs zijn populair in de zoekresultaten, dus links naar je site scoren op Blogs lijkt een logische manier om de populariteit van je site te vergroten. Vooral omdat een link dumpen erg makkelijk gaat op de meeste Blogs. Gelukkig voor Bloggers kan onwelkome spam als deze nu geneutraliseerd worden door gebruik te maken van het Nofollow attribuut.

Lees meer...
 

Verdien met je website

Daisycon