Home Ontwerp je site

Ontwerp je site introductie

Je website bouwen is een heel intensief werk. In deze sectie vind je dan ook allerhande tips, adviezen en tutorials om je site op een efficiënte en degelijke manier te ontwerpen, of dat nu grafisch is of op vlak van programmatuur.

Maak van je website je eigen Youtube

Video is de meest gezochte content op het internet. Een site waar video wordt aangeboden heeft dus een grotere kans om populair te worden dan wanneer je enkel tekst en afbeeldingen aanbiedt. Nog beter is natuurlijk je eigen video aanbieden, in plaats van gewoon video uit andere sites te embedden.

Lees meer...
 
Het jaartal automatisch op je site plaatsen

Op je website staat bij de copyrightvermelding meestal ook het jaartal. Als je meerdere websites hebt valt er elk jaar dus heel wat aan te passen, tenzij je het jaartal automatisch laat veranderen.

Lees meer...
 
HTML Attributen

De meeste tags kan je met een aantal extra opties uitbreiden, waarmee je meer gedetailleerde effecten kan uitvoeren op wat tussen de tags staat. Die opties noemen we attributen.

Lees meer...
 
CSS link eigenschappen generator

Met deze generator kan u uitgebreide CSS links aanmaken. CSS links laten u toe de stijl voor de normale links, de actieve links, de bezochte links en de "hover" effecten snel en eenvoudig aan te passen en te controleren.

Lees meer...
 

Verdien met je website

Daisycon