Ben je je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?
  • Indien je je gebruikersnaam verloren hebt, vul dan je e-mailadres in en laat het veld gebruikersnaam leeg, klik dan op de Verzend gebruikersnaam knop. Je gebruikersnaam zal dan verzonden worden naar je e-mailadres.
  • Indien je je wachtwoord verloren hebt maar je gebruikersnaam kent, vul dan je gebruikersnaam en e-mailadres in, klik dan op de Verzend wachtwoord knop. Je nieuwe wachtwoord zal je zodadelijk in je mailbox ontvangen. Gebruik het nieuwe wachtwoord om te kunnen inloggen op de website.
  • Indien je je wachtwoord en gebruikersnaam verloren bent, volg dan eerst de stap om je gebruikersnaam terug te vinden, dan de stap voor het wachtwoord opnieuw in te stellen. Om de gebruikersnaam terug te weten te komen vult je je e-mailadres in en laat het gebruikersnaam veld leeg. Klik dan op de verzend gebruikersnaam knop en je zult je gebruikersnaam zodadelijk ontvangen op je e-mail address. Na deze stap voltooid te hebben kunt je ditzelfde formulier gebruiken om je wachtwoord te achterhalen.