Home Ontwerp je site HTML Maak van je website je eigen Youtube
Maak van je website je eigen Youtube

Video is de meest gezochte content op het internet. Een site waar video wordt aangeboden heeft dus een grotere kans om populair te worden dan wanneer je enkel tekst en afbeeldingen aanbiedt. Nog beter is natuurlijk je eigen video aanbieden, in plaats van gewoon video uit andere sites te embedden.


Je eigen videocommunity bouwen


Heb je een video, en wil je deze uniek houden op jouw site, dan kan je best je eigen videoplayer maken, en je content tegen embedden beschermen. Op die manier voorkom je vooral ook dat er advertenties van anderen over je eigen video wordt geplaatst.


Het internet zou het internet niet zijn moest er niet al een gratis alternatief voorhanden zijn. Met het Uvid systeem kan je zelf een player samenstellen, waarmee je je eigen video's kan afspelen op je site, ook in HD.


Bovendien kan je de bezoekers van je website zelfs toestaan om zelf ook video's up te loaden, die dan exclusief op jouw site of Blog te zien zullen zijn. Op deze manier wordt jouw site een beetje je eigen Youtube, met dat verschil dat er dus geen advertenties van derden met je video meegepusht wordt.


De software bevat verder alles wat een goede social videocommunity nodig heeft, zoals zijn eigen rating- en reactiesysteem, en het programma houdt zelfs statistieken bij over je verschillende video's.


Uvid is gratis voor je eerste GB per maand bandbreedte. Als je site groeit kan je zelf beslissen of het de moeite is up te graden naar een krachtigere account, dan wel op zoek te gaan naar andere gratis alternatieven zoals bijvoorbeeld Kaltura voor Drupal.


Link: Uvid


 
2 + 7 =
 

Verdien meer met je website