Home Geld met je site E-mail Marketing

E-mail MarketingGratis e-mail management tool

Wanneer je op zoek bent naar een autoresponder of een ander programma om je e-mail lijsten mee te beheren, is de keuze enorm groot en is het niet altijd even duidelijk wat de functies zijn waarvan je bij elk programma gebruik kan maken. Wij helpen je alvast een eindje op weg met een pareltje van een e-mail management systeem

Lees meer...
 
Waarom een opt-in e-mail lijst bouwen ?

De meest voor de hand liggende manier om bezoekers op jouw affiliate links te laten klikken is een website te bouwen waar je affiliate aanbiedingen op promoot. Maar zowel op korte als op lange termijn is het zeker interessant om ook een e-mail lijst op te bouwen.

Lees meer...
 
Soorten e-mail Campagnes

Of u nu een beginner bent of een ervaren marketeer op het gebied van email marketing, op een bepaald punt zal u weinig ideeën hebben voor een nieuwe email campagne.

Als u elke week of maand een nieuwe campagne hebt beloofd is het niet meer dan normaal dat u af en toe geen ideeën meer hebt. Om u te verlossen van dit probleem hebben we enkele mogelijke campagnetypes op een rijtje gezet.

Lees meer...
 
E-mail parameters

Het succes van een e-mail wordt bekeken aan de hand van een stel parameters met betrekking tot het aantal mensen dat de e-mail opende, het aantal kliks die de mail genereerde, enzovoort. In dit hoofdstuk geven we je een overzicht van waar zoal rekening mee wordt gehouden bij de beoordeling van een e-mail campagne.

Lees meer...
 

Verdien met je website

IN DE KIJKER - E-MAIL MARKETING

geld met je site
  • U hebt een gebruikers database en wil via e-mail marketing extra inkomsten genereren?
  • Verschillende mogelijkheden om met e-mail marketing geld te verdienen
  • Zes keer door publishers gekozen tot beste affiliatenetwerk van Nederland
  • Uiteraard enkel voor opt-in databases.

Meer weten?

Daisycon