Home Geld met je site E-mail Marketing Gratis e-mail management tool
Gratis e-mail management tool

Wanneer je op zoek bent naar een autoresponder of een ander programma om je e-mail lijsten mee te beheren, is de keuze enorm groot en is het niet altijd even duidelijk wat de functies zijn waarvan je bij elk programma gebruik kan maken. Wij helpen je alvast een eindje op weg met een pareltje van een e-mail management systeem

 

Mad Mimi

Het programma in kwestie heet Mad Mimi, en is gewoon enorm makkelijk te gebruiken e-mail lijst software, die je gewoon van in je browser gebruikt. Je kan met Mad Mimi heel eenvoudig heel goed uitziende e-mails maken door een erg handig tekst en afbeelding drag en drop systeem. Deze e-mails kan je daarna dan naar je e-mail lijsten sturen, die je ook binnen het programma kan managen.

Features

De software kan je integreren met Google Analytics om de effectiviteit van je e-mails te bekijken, een autoresponder zodat je geautomatiseerde e-mails kan sturen naar je nieuwe abonnees, een RSS functie om bijvoorbeeld je Blogposts automatisch in een e-mail te gieten etc.


De e-mails zelf kan je met het gebruiksvriendelijke programma helemaal naar je eigen smaak samenstellen, door met een WYSIWYG editor de kleuren, achtergronden, fonts, fontkleuren etc te wijzigen. Het resultaat is een prachtige HTML-email, waar je dus geen speciale kennis voor nodig hebt om hem samen te kunnen stellen.


De e-mail lijsten kan je filteren vooraleer je er een boodschap naar stuurt, afhankelijk van de data die je van je abonnees hebt opgevraagd bij het inschrijven. Dat inschrijven gebeurt met een ingebouwd double opt-in systeem, dus al je abonnees moeten hun e-mailadres eerst bevestigen door op een bevestigingslink te klikken. Dit garandeert dat de e-mailadressen die je verzamelt ook echt bestaan.


De lijst features is nog veel uitgebreider, maar we stellen voor dat je de lijst features gewoon zelf eens bekijkt op de Mad Mimi site.

Prijs

En dan nu het goede nieuws : wanneer je grote e-mail lijsten moet managen betaal je voor Mad Mimi een vrij laag bedrag per maand, maar zolang je onder 100 e-mailadressen blijft is het programma helemaal gratis ! Reden genoeg om het programma eens uit te checken.


Bron : Allesgratis.net
Link : Mad Mimi


 
9 + 9 =
 

Verdien meer met je website