Home De Basis Domeinnaam

De Domeinnaam

Een domeinnaam is de allereerste bouwsteen van een degelijke website. Je kan je domeinnaam in principe zelf kiezen. Naast de domeinnaam heb je ook een domeinnaam extensie. In deze sectie leer je er alles over: je leert een domeinnaam te registreren, je leert waar je moet op letten en hoe je je domein moet kiezen.

.TK Domeinen

Je hebt een mooie website gemaakt, maar nu zit je met zo'n ellenlang internetadres dat niemand kan onthouden. Heel vervelend maar er bestaat een gratis oplossing.

Lees meer...
 
Een Domeinnaam registreren

Zowel particuliere personen als bedrijven mogen een combinatie van een domeinnaam en een TLD registreren. Meestal besteedt de Registry dit werk uit.

Lees meer...
 
Wat is een Domeinnaam ?

Een domeinnaam is de naam waaronder je je site laat registreren in het Domain Name System (DNS). Dit is het naamgevingssysteem op internet waarmee ook netwerken, computers, webservers, mailservers en andere toepassingen van een identiteit worden voorzien.

Lees meer...
 
Domeinnaam Registrars

Hier vind je een overzicht van links naar plaatsen waar je een domeinnaam kunt laten registreren.

Lees meer...
 

Verdien met je website

In de Kijker - Domeinnamen

www.godaddy.com

Je eigen .com of .net

Godaddy is de grootste registrar voor .com & .net domeinnamen ter wereld.

Ze bieden een heel goede service en hun prijzen zijn bijna niet te evenaren: voor een handvol euro's heb je al je eigen domeinnaam.

Daisycon