Home Geld met je site Advertenties Verkopen

Advertenties VerkopenStandaard bannerformaten

Je kan op je site banners van eender welk formaat zetten. Grote, kleine, dunne, dikke, vierkante, rechthoekige … banners bestaan er in verschillende maten. In principe ben je natuurlijk vrij te kiezen welke formaten van banners je op je site plaatst, maar de meeste adverteerders leveren banners die zich houden aan bepaalde standaarden.

Gezien dit meestal de enige formaten zijn waarin banners aangeleverd worden, kan je site best ingesteld zijn op het plaatsen van deze formaten. In dit artikel vind je een overzicht van de standaard bannerformaten.

Lees meer...
 
Advertenties : tariefmodellen

In ruil voor het op de site plaatsen van de reklame moet er natuurlijk betaald worden. Er bestaan verschillende methoden om een tarief op te stellen. In dit artikel vatten we de meest voorkomende tariefmodellen samen.

Lees meer...
 
Advertenties : soorten

Als je een website hebt kan je er in principe op laten adverteren. Je kan bijvoorbeeld een link naar een andere site of een online actie op je site zetten. Die link kan zelfs gewoon een tekstlink zijn, maar ook een tekeningetje, een foto of zelfs een Flash-applicatie. Een link is soms zelfs helemaal niet nodig, wanneer je gewoon een reklameboodschap toont.

Een site die adverteert wordt door de adverteerder een Publisher genoemd. Gezien het internet voortdurend evolueert, evolueren de manieren om te adverteren mee. We zullen hier een overzicht geven van de meest gangbare advertentietechnieken en –termen die momenteel op het internet gehanteerd worden.

Lees meer...
 

Verdien met je website

In De Kijker - ADVERTENTIES VERKOPEN

geld met je site
  • Extra inkomsten via verkoop van verschillende soorten advertenties (banners, tekstlinks, inhoudelijke integraties...)
  • Meer dan 1600 adverteerders waar je uit kunt kiezen
  • Zes keer door publishers gekozen tot beste affiliatenetwerk van Nederland
  • Promoot adverteerders effectiever met de unieke Daisycon vergelijkers die je direct op je site kunt plaatsen

Meer weten?

Daisycon